I find some of the Ittems using the barcode reader

Issues, questions, information about creating, printing and working with bar codes and bar code readers

Moderators: sami, graham

I find some of the Ittems using the barcode reader

Postby inlanderf » Tue Sep 11, 2007 6:45 pm

I find some of the Ittems using the barcode reader, but I'm having problems with most ittems, Im using a new Metrologic scanner, I have looked at the dataand I dont see any diference....but my problem is still there
inlanderf
Standard
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 15, 2006 3:53 pm

Postby Jaeger » Sat Oct 20, 2007 11:29 am

Hi inlanderf,
An easy way to check your reader is OK is to open Notepad on your computer.

Now take any item with a barcode, even a packet of soap and scan the barcode.

The screen in notepad should show the number if it doesn't you could have a barcode scanner problem or the barcode is not clear enough to read.

Where does the barcode originate from?

Is it one you printed or one supplied with the product?
Jaeger
Standard
 
Posts: 244
Joined: Thu Feb 09, 2006 7:37 pm
Location: Lancashire, United Kingdom


Return to Bar Codes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron